Május 2-án Köztisztasági Nap Dunakeszin
2015. március 30. írta: Dunakeszi Local

Május 2-án Köztisztasági Nap Dunakeszin

Május 2-án negyedik alkalommal rendezi meg a Dunakeszi Önkéntes Köztisztasági Napot Dunakeszi Város Önkormányzatának Környezetvédelmi Tanácsadó Testülete.

onkentesseg-a-kornyezetvedelemben-26951.jpg

A testület felhívása szerint közösségi összefogással az előző években 36 illegális hulladéklerakót sikerült felszámolni, idén pedig újabb lerakókat jelöltek ki és több zöldterület megtisztítását tervezik.

A Köztisztasági Napra lakóközösségek, magánszemélyek és civil szervezetek egyaránt jelentkezhetnek. A szervezők olyanok segítségére számítanak, akik május 2-án két óra erejéig, 9-11-ig hajlandóak tenni lakókörnyezetükért. Jelentkezni a koztisztasaginap@dunakeszi.hu email címen, vagy a 06-70-424-3587-es telefonszámon lehet.

Védőitalról, almáról, kesztyűkről, zsákokról a szervezők és a támogatók, konténerekről és az összegyűjtött hulladék elszállításáról a Közüzemi Nonprofit Kft. gondoskodik.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr747319624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása