Változás a Nyugati-Vác-Szob vonalon!
2015. március 20. írta: Dunakeszi Local

Változás a Nyugati-Vác-Szob vonalon!

Dunakeszi város honlapjára is kikerült és több más helyen is láttam a belinkelt vágányzári információkat, így egy kicsit utánanéztem, hogy mi is történik a Budapest-Nyugati pályaudvar–Vác–Szob vasútvonalon, hiszen sok olyan embert érinthet, akik ezen a vonalon utaznak.

nyugati-palyaudvar.jpg

A Mávinform jelentése szerint Vác állomás átépítésének újabb fázisában – március 25-től április 26-ig – a 70-es számú, Budapest-Nyugati pályaudvar–Vác–Szob vasútvonalon valamennyi vonat módosított menetrend szerint közlekedik. A csatlakozások biztosítása érdekében egyes zónázó vonatok Vác-Alsóváros megállóhelyen megállnak, menetrendi időadataik ezért eltérnek a többi zónázó vonat menetrendjétől.

A 71-es számú, Budapest-Nyugati pályaudvar–Vácrátót–Vác vasútvonalon, a Vác-Alsóváros és Vác közötti vasúti pályát az átépítési munkák miatt lezárják a vonatközlekedés elől. A vonatok helyett Vácrátót/Vác-Alsóváros–Vác, Galcsek utca Volánbusz megálló/Kisvác Volánbusz megálló között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A menetrendi változásokról egyébként 06 40 49-49-49-es MÁVDIREKT telefonszámon lehet érdeklődni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr497286357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása