Szépségkirálynő a politikai kapcsolattartó a Dunakeszi Járműjavítónál
2015. április 14. írta: Dunakeszi Local

Szépségkirálynő a politikai kapcsolattartó a Dunakeszi Járműjavítónál

Politikai és üzleti kapcsolatainak egyengetésére Devecser Anikó szépségkirálynőt alkalmazza a Dunakeszi Járműjavító Kft. A Blikk szépe választás 2009-es nyertese legutóbb Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője mellett tűnt fel, az országgyűlési képviselő fogadóóráit szervezte.

devecser-535.jpg

Szepessy Tamás, a társaság ügyvezetője a Népszabadságnak arról beszélt: az új kolléga feladatai összetettek, kapcsolatot kell tartania a kormányzati intézmények és Dunakeszi önkormányzatának vezetőivel. Feladatkörébe tartozik a cég számára üzleti lehetőséget kínáló pályázatok figyelése. Emellett gondjaira bízták a külső vezetői tárgyalások megszervezését is. Mindez azzal jár, hogy a külső kapcsolatokat egyengető munkatársnak nem kell teljes munkaidejét a vasúti járművek javításával foglalkozó vállalkozás telephelyén töltenie.

A Népszabadság szerint Dunakeszi legnagyobb munkaadója látványos átalakításra készül, s ebben Szepessy meghatározó szerepet szán a politikai és üzleti partnerekkel kialakított kapcsolatok élénkítésének. Úgy véli: enélkül a korábban a hazai vasúti járműjavító ipar meghatározó vállalkozása nehezen lábalhat ki abból a kátyúból, amelybe az elmúlt években ragadt. Megrendelések híján ugyanis a jelenleg 372 főt foglalkoztató cég már régóta nem tud valamennyi dolgozójának folyamatos munkát adni. Aktuálisan mintegy másfél száz munkatársuk tartós kényszerpihenőn van. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr647366682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása