Elektronikai hulladékgyűjtés lesz a költészet napján
2015. április 03. írta: Dunakeszi Local

Elektronikai hulladékgyűjtés lesz a költészet napján

Ismételten díjtalan elektronikai és veszélyes hulladékgyűjtést szervez a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. április 11-én, szombaton 8 órától 14 óráig.

hull3.jpg

Az elektronikai cikkek a Casalgrande téren, az OTP mögötti parkolóban, valamint a Szent István utca 1. szám alatt, a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. telephelyének parkolójában adhatók le.

Veszélyes anyagokat kizárólag a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft Szent István utca 1. szám előtti parkolójában veszik át.

Veszélyes hulladéknak minősülnek a festék és lakk hulladékok, az irodatechnikai hulladékok, a fáradtolaj, az oldószerek és oldószer keverékek, a szennyezett göngyöleg, a hajtógázas szórópalackok, a vegyszermaradékok, a növényvédőszerek, a fénycső, az étolaj, a gyógyszermaradékok, a szárazelemek.

Kérdéseket a 06-27-341-789 telefonszámon lehet feltenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr57335616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása