Fegyvert és kábítószert foglaltak le Fóton
2015. március 10. írta: Dunakeszi Local

Fegyvert és kábítószert foglaltak le Fóton

Kábítószergyanús anyagokat és egy fegyvert, vagy annak utánzatát foglalták le dunakeszi rendőrök egy fóti vendéglátóhelyen.

dunakeszi_6.jpg

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, valamint kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. György 43 éves fóti lakos ellen.

A rendőrségre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai március 6-án 11 óra körüli időben tettek bejelentést arról, hogy egy fóti vendéglátóhelyen – az általuk végrehajtott ellenőrzés során – kábítószergyanús tablettákat találtak.

A helyszínre érkező dunakeszi rendőrök intézkedése során több, mint 40 darab kábítószergyanús tabletta és por, valamint lőszerek és egy fegyver, vagy azok utánzata került elő az üzlethelyiségből. A férfi fegyvertartási engedéllyel nem rendelkezik.

K. Györgyöt a rendőrök elfogták és a Dunakeszi Rendőrkapitányságra előállították. A vele szemben alkalmazott drog gyorsteszt kábítószer használatára pozitív jelzést mutatott. A 43 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a további eljárást – szakértők bevonása mellett – a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr897256499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása