Hasznos mobilapplikáció minden vonatozónak
2015. március 17. írta: Dunakeszi Local

Hasznos mobilapplikáció minden vonatozónak

Vonattal utazó sorstársak figyelmébe ajánlom a MÁV-START új, okostelefonokra ingyenesen letölthető Vonatinfó alkalmazását, amelyet Androidra eddig tizennégyezren, iPhone-ra kilencezren telepítettek.

flirt.JPG

Az applikáció segít az optimális útvonal kiválasztásában, tájékoztat az igénybe vehető kedvezményekről, a vonatinformációs térképen követhető a szerelvények pillanatnyi helyzete és sebessége, továbbá megtekinthetők egy adott jármű szolgáltatásai, műszaki adatai is.

A vonatokhoz virtuális chatszoba tartozik, ahol nemcsak egymással kommunikálhatnak az utasok, hanem akár a vonat személyzete is tájékoztatást tud adni egy-egy rendkívüli eseményről.

Az alkalmazáson a MÁVINFORM aktuális hírei is folyamatosan frissülnek, a "Like" gomb pedig lehetőséget biztosít az utazás, illetve a személyzet munkájának értékelésére, az elégedettség vagy elégedetlenség kifejezésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr267277433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása