Új rendőrségi irodát adtak át egy dunakeszi áruházban
2015. március 13. írta: Dunakeszi Local

Új rendőrségi irodát adtak át egy dunakeszi áruházban

Új rendőrségi iroda működik Dunakeszi egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjában. Az áruházlánc által felajánlott irodát Dióssi Csaba polgármester és Dr. Mihály István, Pest megye rendőrfőkapitánya adta át.

kbmirodakeszin-2015-03-11_5.jpg

A mintegy 10 négyzetméteres helyiségben a mai kor elvárásainak megfelelő számítástechnikai eszközökkel dolgozhatnak majd az itt szolgálatot teljesítő körzeti megbízottak. A rendőrökhöz nem csak a bűncselekmény sértettjévé vált állampolgárok fordulhatnak, az egyenruhások ugyanis bűn- és baleset-megelőzési tanácsokkal is segítik a hozzájuk fordulókat.

Az ünnepélyes átadáson részt vett Rowlancz Terézia, az áruházlánc regionális kereskedelmi igazgatója, Player Ferenc regionális kereskedelmi igazgató, Kállai Attila biztonsági igazgató, Bertalan Gábor, az áruház igazgatója, Tóth Csaba, a Dunakeszi Rendőrkapitányság vezetője és a városi kapitányság osztályvezetői.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr807264913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása