Táskatolvaj őrizetben, tinédzser megtalálva
2015. március 06. írta: Dunakeszi Local

Táskatolvaj őrizetben, tinédzser megtalálva

Két, Dunakeszivel kapcsolatos rendőrségi hír is napvilágot látott a mai napon.

2011_05_rendorauto-foto-csordas-andrea3.jpg

 

Délelőtt 11-kor az egyik áruház parkolójának buszmegállójában a 43 éves F. György kihasználva a sértett figyelmetlenségét, ellopta annak táskáját. A tolvaj azonban nem tudott a teljes zsákmánnyal elmenekülni, mivel a sértett a parkoló környékén megtalálta őt és visszavette holmiját. Az elkövetőt már nem sikerült megállítania, F. György egy mobiltelefont eltulajdonítva elmenekült.

Később a Fóti Rendőrőrs járőrei Dunakeszi egyik utcájában elfogták a férfit, akinél a ruházatátvizsgálás során megtalálták a sértett mobiltelefonját. F. Györgyöt a járőrök előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

A másik ügy Füzesgyarmathoz köthető, ott találták meg ugyanis azt a 16 éves fiút, akit eltűnése miatt keresett a Dunakeszi Rendőrkapitányság. A dunakeszi tinédzsert a rendőrök biztonságba helyezték és átadták egyik rokonának. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr667246225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása