Ki lesz a következő Benji? - Szombaton Dunakanyar Hangja döntő
2015. február 26. írta: Dunakeszi Local

Ki lesz a következő Benji? - Szombaton Dunakanyar Hangja döntő

Egy dunakeszi fiatal jutott be a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny döntőjébe, melyet február 28-án, vagyis most szombaton rendeznek meg Dunakeszin a VOKE József Attila Művelődési Központ Színháztermében. A döntősök este hat órától lépnek színpadra és bizony nem lesz könnyű dolguk. Teljesítményüket az a négytagú zsűri értékeli majd, amelynek tagja Galambos Dorina, énekes; Toldi Tamás, énekes dalszövegíró; Farkas Pál, karmester; Csordás Tibor, énekes.

1798867_552087384933810_8253364101680700671_n.jpg

A mostani már a hatodik alkalom, hogy megrendezik a Dunakanyar Hangját, de idén először külön kategóriát indítottak 7-14 év közötti gyerekeknek. Ezt a korosztályt idén Boda Izabella, Molnár Alíz, Oláh Szandra, Fodor Eliza és Fodor Erik duettje, Hevesi Eszter, Keresztfalvi Bence és Vanderlik Boróka képviseli a döntőben.

A felnőtt kategóriában a dunakesziek Török Blankának drukkolhatnak leginkább, hiszen ő az egyetlen, aki helyi lakosként jutott be a döntőbe. Neki Horváth Tímeával, Grubits Blankával, Szaszák Zsolttal, Fehér Kármennel, Endrész Ferenccel, Csjef Klaudiával, Gábor Márkóval, Fehér Lilivel, Szerémy Dániellel és Kuskó Adéllel kell összemérnie az erejét.

kovats-vera-083013778856069411.jpg

Azért is érdekes a Dunakanyar Hangja, mert - ahogy egy barátom fogalmazott - amit itt látsz, azt később viszontláthatod például az X-Faktorban. Ennek ékes bizonyítéka Benji, aki az idei X-Faktor harmadik helyezettje volt Alföldi mentoráltjaként, de még az RTL Klub showműsora előtt, 2013-ban bezsebelte a győzteseknek járó trófeát a Dunakanyar Hangjában. És persze a szintén "x-faktoros" Kováts Vera is innen indult, ő 2011-ben állhatott fel a dobogó csúcsára.

Dunakanyar Hangja eredetileg Vácról indult, de - az elmúlt évekhez hasonlóan - ezúttal is itt, Dunakeszin rendezik meg. Újdonság azonban, hogy idén két győztest is hirdetnek, hiszen mind a gyerek, mind a felnőtt kategória legjobbja elnyeri a Dunakanyar Hangja címet.

20141018xfaktor-2014-backstage17.jpg

Vajon szombaton olyanok is színpadra lépnek, akikért pár év múlva már a nagy kereskedelmi csatornákon izgulhatunk? Erre a kérdésre most még biztosan nem kapunk választ, de a rendezvény előéletét figyelembe véve a jó szórakozás garantált. És ami még fontos: a belépő ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr187223103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása