Nagyok voltak a Radnóti gimisek
2015. február 23. írta: Dunakeszi Local

Nagyok voltak a Radnóti gimisek

A Nagy Vagy országos vetélkedőn vett részt a hétvégén a Radnóti Miklós Gimnázium 9. osztálya. A verseny három fordulós volt és 18 csapat vett mérte össze erejét. Dunakeszi diákjai (a mezőny legfiatalabbjaiként) az ötödik helyet szerezték meg!

radnoti_nagy_vagy-1.jpg

A Nagy Vagy! Tesco Kupa a magyarországi és a határon túli magyar általános iskolák csapatainak jó hangulatú versenye, amely minden vasárnap délelőtt látható a TV2-n. A tizennégy héten át tartó viadal látványos erőpróbáinak résztvevői - gyerekek, tanárok, szülők és sztárok - földön, vízben és levegőben mérik össze erejüket, ügyességüket és tudásukat a fődíjakért. De a Nagy Vagy! több egyszerű versenynél, már-már mozgalom, amelynek követői hétről hétre vizsgáznak lelkesedésből, összefogásból, önzetlenségből és kitartásból.

A vetélkedő március 8-tól lesz látható a TV2-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr277208543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása