Nagy-Britanniában kaptak el egy dunakeszi lakost a rendőrök
2015. február 19. írta: Dunakeszi Local

Nagy-Britanniában kaptak el egy dunakeszi lakost a rendőrök

A brit hatóságok fogtak el egy dunakeszi illetőségű 45 éves körözött férfit Nagy-Britanniában. B. Sándor ellen európai elfogatóparancs volt érvényben csalás miatt.

newscotyard.jpg

A férfi ellen még 2013-ban rendelt el nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság, akkor azonban - a büntetőeljárás során - ismeretlen helyre távozott. Mivel a rendőrség azt gyanította, hogy a dunakeszi lakos külföldön tartózkodik, a Veszprémi Járásbíróság európai elfogatóparancsot adott ki. Ennek köszönhetően a brit hatóságok Nagy-Britanniában letartóztatták a férfit.

Hazaszállítását követően B. Sándort 2015. február 18-án a budapesti repülőtéren vették őrizetbe a veszprémi nyomozók. Vele szemben csalás megalapozott gyanúja miatt folytatják le a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr997188441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása