Nem egyszer van kutyavásár Dunakeszin
2015. február 13. írta: Dunakeszi Local

Nem egyszer van kutyavásár Dunakeszin

Kutyákat vásárolna a rendőrség. Dunakeszire várják azokat, akik szeretnének kutyákat eladni rendőri szolgálatra. Elsősorban 10-14 hónapos német- és belga juhászokat keresnek. Bírniuk kell, hogy lőnek a fülük mellett.

drogereso-elismert-rendorkutya.jpg

Kutyavásárt hirdetett a rendőrség. Az hirdetményt az Országos Rendőr-főkapitányság tette közzé a police.hu-n. Magánszemélyek, társadalmi szervezetek, gazdasági társaságok jelentkezését várják. Olyan 10-14 hónapos német- és belga juhászkutyákat keresnek, akik rendelkeznek mikrochippel és veszettségi elleni védőoltással.

Azt, hogy alkalmasak-e rendőri szolgálatra az ORFK Dunakeszi Oktatási Központ állatorvosa és egy bizottság bírálja el. Megvizsgálják, rendelkeznek-e a tervezett szolgálati feladathoz szükséges képességekkel, készségekkel, temperamentummal és pszichikai tulajdonságokkal. Például azt, miként reagálnak egy 7,62-es gépkarabélyból leadott lövésre.

A vásárt szerdánként tartják az ORFK Dunakeszi Oktatási Központjában. Elsősorban német juhászkutyákat és a belga juhászkutya (malinois) rövidszőrű változatát, másodsorban e két fajta keverékét, harmadsorban más fajtákat várnak. Nem kell, hogy törzskönyvezettek legyenek.

Korábban Dunakeszin nyugdíjas rendőrkutyáknak kerestek gazdikat.

(Figyelem, a kép megtévesztő lehet! Nem yorkikat keresnek! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr457172237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PRESLEY 2015.02.19. 21:02:17

A képen látható kutyát JÓZSEFNEK hívják, és kábítószer-kereső kutya.
Fantasztikus eb!

Dunakeszi Local 2015.02.20. 08:52:11

Már messziről látszik, hogy ott van a szeren! :))))))
süti beállítások módosítása