Dunakeszin is üzembe állítottak egy csekkautomatát
2015. február 09. írta: Dunakeszi Local

Dunakeszin is üzembe állítottak egy csekkautomatát

A Magyar Posta Zrt. országosan húsz csekkbefizető automatát állított üzembe, ebből egy Dunakeszin található az Auchanban - adta hírül a Dunakeszi Hírhatár.

posta.jpg

Az automaták közül egyébként 11-et a fővárosba, illetve annak agglomerációjába telepítettek, de került belőlük Debrecenbe, Győrbe, Kecskemétre, Miskolcra, Szegedre, Székesfehérvárra és Szombathelyre is. A 20 automatából 9 Auchan áruházakban, 5 egyéb áruházakban, míg 6 postahivatalokban működik.

Egyenlőre csak gépi kitöltésű csekkek adhatók fel az automatákból, a fizetés pedig bankkártyával történik. A feladás kártyás vásárlásnak minősül, a posta a tranzakcióért nem számít fel díjat - áll a közleményben.
Az automaták a QR kódos és az anélküli csekkeket is elfogadják, a későbbiekben valamennyi csekktípus - nem csak a gépi kitöltésű - feladható lesz az automatákban.

(Fotó és infó: MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakeszilocal.blog.hu/api/trackback/id/tr137154991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása